Seriefest-Festen! 1 March, 2019 – Posted in: Exhibitions

Helgen 2-3 mars pågår Seriefest i Malmö, arrangerad bland annat av medlemmar i CBK.

Den 1 mars höll vi öppet på Fanzineverkstaden för att fanzinisterna skulle kunna ses och göra klart det sista på sina fanzines.

Och efter Seriefest på lördagen blir det… ännu mer fest!

Vi välkomnar dig, utställare såväl som besökare, att delta i vår Seriefest-Fest! På lördagskvällen öppnar Hybriden dörrarna för en trevlig fest för oss serieälskare. Passa på att prata med den där serieskaparen du beundrar, testa att teckna på Hybridens fönster eller delta i stafettserieteckning på väggen i Hybridens seriehörna!

Vi bjuder på snacks och läsk, ifall du vill ta med något att dricka utöver det är du välkommen att göra så.

Hybriden ligger placerad i gallerian Mitt Möllan och är enkelt att hitta. Mitt Möllan ligger nära södervärn där det finns goda förbindelser. OBS att ingången på Claesgatan kan låsas senare på kvällen, så gå in på Bangatan 5!